Print Options:

Hoofdgerecht: Varkenshaasmedaillons in champignonsaus en bloemkoolrijst

Yields1 Serving

 200 gram varkenshaas
 1 zakje Cambridge Champignonsoep
 125 gram paddenstoelenmix (gesneden)
 125 gram bloemkoolrijst
 1 teentje knoflook (geperst)
 2 takjes verse bieslook of 1 theelepel gedroogde bieslook
 1 eetlepel olie
1

Braad de varkenshaas medaillons in een
beetje olie in 6 min om en om. Verpak de medaillons 5 minuten in aluminiumfolie, zodat de binnenkant rosé blijft.

2

Bak ondertussen in dezelfde pan de paddenstoelenmix.

3

Bereid de Champignonsoep met minder water (sausdikte) en voeg hieraan de knoflook, paddestoelenmix en bieslook toe. Optioneel kun je een snufje peper toevoegen naar smaak.

4

Verwarm de bloemkoolrijst.

5

Schep eerst de rijst op het bord, dan de saus met de extra paddenstoelen en leg daarna de medaillons op de saus.