Ingrediënten:
Zo maak je het:
Braad de varkenshaas medaillons in een
beetje olie in 6 min om en om. Verpak de medaillons 5 minuten in aluminiumfolie, zodat de binnenkant rosé blijft.
Bak ondertussen in dezelfde pan de paddenstoelenmix.
Bereid de Champignonsoep met minder water (sausdikte) en voeg hieraan de knoflook, paddestoelenmix en bieslook toe. Optioneel kun je een snufje peper toevoegen naar smaak.
Verwarm de bloemkoolrijst.
Schep eerst de rijst op het bord, dan de saus met de extra paddenstoelen en leg daarna de medaillons op de saus.
Ingredients
Directions
Braad de varkenshaas medaillons in een
beetje olie in 6 min om en om. Verpak de medaillons 5 minuten in aluminiumfolie, zodat de binnenkant rosé blijft.
Bak ondertussen in dezelfde pan de paddenstoelenmix.
Bereid de Champignonsoep met minder water (sausdikte) en voeg hieraan de knoflook, paddestoelenmix en bieslook toe. Optioneel kun je een snufje peper toevoegen naar smaak.
Verwarm de bloemkoolrijst.
Schep eerst de rijst op het bord, dan de saus met de extra paddenstoelen en leg daarna de medaillons op de saus.