Vega tikka style met bloemkoolrösti

Maak van je Cambridge Chicken Tikka Style Curry een waar feestje door deze te serveren met lekkere bloemkoolrösti en vegetarische balletjes. Recept is geschikt voor 2 personen. Je gebruikt dan 1/2 product per persoon. Maar je kunt het natuurlijk ook allemaal lekker zelf opeten 🙂

Ingrediënten:

 1 zakje Cambridge Chicken Tikka Style Curry
 100 gram vegetarische balletjes
 220 gram bloemkoolrijst
 2 eieren
 25 gram Parmezaanse kaas
 2 theelepels olie
 1 teentje knoflook
 2 stengels bieslook (fijngesneden) of 1 theelepel gedroogde bieslook
 1 theelepel gedroogde basilicum
 1 pepertje (optioneel)

Zo maak je het: 

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Meng de bloemkoolrijst met de kruiden, kaas, olie en eieren tot een deegje en verdeel het in 6 gelijke porties.

3

Leg ze op bakpapier in de oven en bak ze in 25-30 min. goudbruin.

4

Verwarm ondertussen de vegetarische balletjes, maak de Tikka Curry klaar volgens de gebruiksaanwijzing en meng de balletjes door de Tikka Curry.

5

Serveer dit samen met de bloemkoolrösti.

 

Ingredients

 1 zakje Cambridge Chicken Tikka Style Curry
 100 gram vegetarische balletjes
 220 gram bloemkoolrijst
 2 eieren
 25 gram Parmezaanse kaas
 2 theelepels olie
 1 teentje knoflook
 2 stengels bieslook (fijngesneden) of 1 theelepel gedroogde bieslook
 1 theelepel gedroogde basilicum
 1 pepertje (optioneel)

Directions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Meng de bloemkoolrijst met de kruiden, kaas, olie en eieren tot een deegje en verdeel het in 6 gelijke porties.

3

Leg ze op bakpapier in de oven en bak ze in 25-30 min. goudbruin.

4

Verwarm ondertussen de vegetarische balletjes, maak de Tikka Curry klaar volgens de gebruiksaanwijzing en meng de balletjes door de Tikka Curry.

5

Serveer dit samen met de bloemkoolrösti.

Vega tikka style met bloemkoolrösti

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *