Maak van je Cambridge Chicken Tikka Style Curry een waar feestje door deze te serveren met lekkere bloemkoolrösti en vegetarische balletjes. Recept is geschikt voor 2 personen. Je gebruikt dan 1/2 product per persoon. Maar je kunt het natuurlijk ook allemaal lekker zelf opeten 🙂
Ingrediënten:
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de bloemkoolrijst met de kruiden, kaas, olie en eieren tot een deegje en verdeel het in 6 gelijke porties.
Leg ze op bakpapier in de oven en bak ze in 25-30 min. goudbruin.
Verwarm ondertussen de vegetarische balletjes, maak de Tikka Curry klaar volgens de gebruiksaanwijzing en meng de balletjes door de Tikka Curry.
Serveer dit samen met de bloemkoolrösti.
Ingredients
Directions
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de bloemkoolrijst met de kruiden, kaas, olie en eieren tot een deegje en verdeel het in 6 gelijke porties.
Leg ze op bakpapier in de oven en bak ze in 25-30 min. goudbruin.
Verwarm ondertussen de vegetarische balletjes, maak de Tikka Curry klaar volgens de gebruiksaanwijzing en meng de balletjes door de Tikka Curry.
Serveer dit samen met de bloemkoolrösti.